MUKKELISMAKKELIS

Runoilija Nightqueen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1963

Valokuvaava runoilija...
 

Sokea katsoo

kuuroa miestä

joka kuuntelee

mykän naisen

karaoke esitystä

 

Ilta-aurinko nousee

jonka kylmät säteet

saavat yleison palelemaan

 

Pieni vesikuuro

kuivattaa maan

 

Nurinkurin nirinnarin

 

Nipistän itseäni ja

 

säteet alkavat

lämmittämään

kosteaa maata

auringon laskiessa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska ja unenomainen sanaleikki käänteismerkityksillä ja raikkaan raitis herääminen todellisuuteen lopussa. Kovasti pidin.
Kiitos paljon :D
Joskus on ihan hyvä olla vähän nurinkurinen.
:D
Hauskasti kirjoitettu :>