Äänetön kuiskaus

Runoilija Nightqueen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1963

Valokuvaava runoilija...
 

 

Kun lähden täältä
jätän osan itsestäni Sinulle

Olen Sinulle lapsen nauru
kissan kehräys

Olen ilta-auringon
viimeinen säde
se punainen

Maalaan maiseman Sinulle
sydämeni väreillä
Niillä joita aina etsin
kameran linssillä

Olen Sinulle se
auringon silta
veden pinnalla

Olen se lämmin tunne
joka rauhoittaa
sydämen kosketuksellaan

Olen kaikki
kauneus silmissäsi

Kun taivas loistaa
punaisena
Ikäväni on suurimmillaan

Olen se äänetön kuiskaus
juuri ennenkuin nukahdat
 

Rakkaus sisälläsi

 

 

 

Selite: 
En ole lähdössä täältä pois. Katsoin elokuvan joka toi tämän runon minusta ulos...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavan runon sait aikaan. Minkä nimisen elokuvan jälkeen?
Kiitos :D En painanut elokuvan nimeä mieleen. Mutta siinä perheen isä kuoli suhtkoht lopussa ja oli paisteena aina lasin läpi lasten elämässä...
Niin herkän kaunista, menee syvälle runosi.
Upeaa, herkkää kerrontaa. Pidin todella paljon tästä runostasi :)
 

Käyttäjän kaikki runot