Pettymys

Runoilija Nightqueen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1963

Valokuvaava runoilija...
 
 
Odotusta ilmassa
hymyä
 
Tänään tulet luokseni
ja saamme yhteiset
kaksi päivää
 
Suunnittelua
iloa
hyvää mieltä
 
Kunnes tulee viesti:
Työeste en pääse tänään sinne
 
Kylmä viesti vailla
pahoittelun sanoja
 
Virallinen ilmoitus

Ehkä joskus nähdään

Paha mieli
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin on käynyt myös minulle muutaman kerran.
Ja siihen ei vain totu...
Runosi on kuin valheenpaljastuskone, se jättää epätietoisuuteen, onko sittenkin kyse siitä, mitä viesti ilmoittaa, vai pelkästä hätävalheesta.
Joka tapauksessa se tuo alakulon ja suuren pettymyksen tullessaan.
 
 

Käyttäjän kaikki runot