Hymytön kyynel

Runoilija Nightqueen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1963

Valokuvaava runoilija...
 
 
Se sattuu
 
Psyykinen tuska
joka korventaa kehoani
 
Heittelee minua ylös
ottamatta kiinni alas tullessa
 
Nauraa kyynelilleni
osoittaen sormellaan
 
Ehkäpä jo huomenna voin
 
hymyillä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä mielen tuskan voi tosiaan tuntea kipuna.
Erittäin koskettava runo
Hyvin tämä runo lukijaan vaikuttaa. Se etsii herkimmät kohdat satuttaa ja kuten aina, psyykkinen tuska, on ja pysyy niin kauan, kunnes se itse oivaltaa lopettaa.

Upeaa ja vaikuttavaa tekstiä.
Hyvä koskettava runosi pitää sisällään surua ja mielipahaa. 

Paljon onnea syntymäpäivänäsi!
 

Käyttäjän kaikki runot