Maanantai hymy

Runoilija Nightqueen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1963

Valokuvaava runoilija...
 

Sinä iltana
Tulit, kerroit kuka olet ja
otit kiinni kädestäni

Nyt aamulla viiden maissa
on puhelimen pirinä ääni
joka ei kuulu aamuääniin

Nyt on maanantai
ja siitä huolimatta

hymyilen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiivis onnenruno.
 

Käyttäjän kaikki runot