Nimetön

Runoilija Di_Ria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katosi tuuleen
lyönnit pienen sydämen
jättäen jälkeensä
arven ikuisen

02.05.2004
 

Eläessäni
neljättä päivää,
ilman kaatumista
sinun hymyysi;

sydämeni kaipaa
yhä enemmän
mustelmiaan.

Selite: 
Miksiköhän nyt tulee pelkkiä ikävärunoja... *miettii*
Kategoria: 
 

Kommentit

Runojesi parissa pitkästä aikaa,
on niissä yhä samaa taikaa,
aitoa tunnetta suurta ja syvää,
kirjoitusjälkeä erittäin hyvää!

*Hymy&Halitus*

Kauniisti kuvaat ikävää toisen luo. Hukatut tai välimatkan vaikeuttamat rakkaudet ovat kaikista väkevimpiä ja suurimpia inspiraation lähteitä.

Mielettömän hieno!!!

Kaatumista toisen hymyyn, tää on mahtavasti kerrottu. Omalaatuisesti. Pidän todella.

Tämä on loistava!!!!!!

Rakastuneella on usein ikävä ;))

*halaa* kaipuu se kaipuu laittaa kirjoittamaan

tää on vilpittömästi sanottuna hienoin täällä lukemani runo..rakenne on hieno,sanat hyvin valittu,todella oivaltava..onnittelen :)

 

Käyttäjän kaikki runot