Nimetön

Runoilija Di_Ria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katosi tuuleen
lyönnit pienen sydämen
jättäen jälkeensä
arven ikuisen

02.05.2004
 

Taas hiipii pimeys
Hiljaisuus
joka tekee ikävästä
sietämättömän

Kaipaan syliäsi
Lämpöä
joka kadottaa kylmyyden
tunteistani

Tänäänkin olen
elänyt tuhansia kertoja
kaikki kuolemattomat
unelmat

-Unelmat
Joissa välillämme
olisi vain
satunnaisia askeleita

Selite: 
"Minulla on ikävä, minulla on suunnaton ikävä..." :(
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan loistava, ihana ! tuttuja tunteita :/

Olen pahoillani,kun en voi auttaa ikävääsi...Mut helpotukseksi sanoisin,kaunis on kaipauksesi hänestä:)

 

Käyttäjän kaikki runot