13 kesää

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.4.2024 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 

Et koskaan
voinut
ymmärtää.
En ehkä
minäkään.
Kuinka elämä
tanssi käsissämme,
ja minä
vapisin
luitani myöden
irrottaessasi.
Jäi pimeytesi
minua vasten.

 
Selite: 
Kauan sitten.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellaista elämä voi joskus olla.
kyllä, "Elämä on varjoa ja valoa"...
Erityisen kaunis tuo 'elämä tanssi käsissämme'.
ihana, kiitos : )
Yleensä kukaan juuri ei ymmärrä. Hieno loppu runossa.
kiitos paljon sanoistasi!
 

Käyttäjän kaikki runot