Uuden vuoden lupaus

Runoilija Ihaan Oma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 6.12.2023 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





( Rakkauden liikennevalot)

Punanen = Varattu (Turha yrittää)
Keltainen = Voip koittaa (Suhteen kestävyyttä)
Vihree = Anna palaa (Rakkautta kaivataan)
Vilkkuva Oranssi = Ei tiedä mitä tahtoo


Kiitos sinulle jos jätit puumerkin käynnistäsi, ethän kopioi ilman lupaa

Ensimäinen runokirjani on nyt ilmestynyt ja se on tilattavissa alla olevasta osoitteesta.

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-137-0

Uusin kirjani on antologia yhdessä toisen runoilijan kanssa :)

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-350-3
 
Jo ensimmäisenä päivänä
koetellaan.
Katsotaan onko minulla pitkä vieteri vai venyvä kuminauha.
Oi maanantai, 
älä tule liian nopeasti.

Vuodessa on liian monta päivää.
koitaa löytää "hidastetöyssyjä
aivojen ja suun välille"
Vain siksi että olisi hyvä olla.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin ajateltu, uuden vuoden lupaukset on usein hankala pitää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot