Kalapolliisi

Runoilija Matias

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kalapolliisi Einomarjatta Lintoinen

Hänen tehtävänään oli tarkkailu
harrastuksena nahanparkkailu
vaimollaan virtsankarkkailu

Einomarjatta tarkkaili
välitöinä pöllejä parkkaili
poikansa Suloanita narkkaili

Aamupuuron kattilasta kaapi
persettään raapi
ja sano: jopas se haukottaapi!

Käväs pärstänpesulla padallaan
duuniin mennessään vanhalla ladallaan
lauleli lupsakkaasti dirlandaan

Rantapusikoissa päivänsä kytäten
monen immeisen kalahaaveet mytäten
tuli kottiinsa ittestään tykäten

Hernekeittoa purkista keitti
piimän kera sen naamaansa heitti
ja ittensä sohvalle peitti

Ennen unen tuloa kieriskeli
oloansa mietiskeli
vattaansa kippeetä hieriskeli

Ja yöllä
läjähti päjähti mäjähti
kaasuillaan seinille räjähti
kalapolliisi Einomarjatta Lintoinen
viimeisen päälle virkaintoinen

Selite: 
saa sitä ihminen hulluki olla.. näin ensimmäisenä kesälomapäivänä...
Kategoria: 
 

Kommentit

vau.. näillä sivuilla harvemmin saa lukea näin kutkuttavan hauskaa runoa..
tykästyin tähän.. kiitos!!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Matias huhi 29.5.2006 0 Runo
Matias Kalapolliisi 19.6.2006 1 Runo
Matias lähellä 1.1.2006 2 Runo
Matias Olo 7.5.2006 0 Runo
Matias rakkaus 1.1.2006 1 Runo
Matias tiedänkö? 1.1.2006 1 Runo
Matias tokkiinsa 20.12.2006 7 Runo
Matias tuomittu 4.10.2006 2 Runo
Matias turhaa 22.1.2006 3 Runo
Matias valaistuminen 18.1.2006 9 Runo