Kohta

Runoilija Petetty88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poikani on tärkeintä elämässäni..
 

Mä oon yrittänyt kaikkeni auttaakseni sua.
Ajatellen meidän tulevaisuutta.
Itkenyt iltoja,sun ollessa poissa,
odottanut sun palaavan.
Et ehkä ymmärrä vielä,vastuu on suuri,
tämä uusi elämä on meidän käsissä.
Aika on kohta,tuntuu etten jaksa,
itse enää olla ja yrittää.

Selite: 
Auttaisit muakin jollain tavalla.en jaksa itse tehdä kaikkea varsinkaan yksin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot