Tule takaisin

Runoilija Petetty88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poikani on tärkeintä elämässäni..
 

Mitähän varten mekin,aina riidellään?
Ei osata puhua,vaan totuutta pelätään.
Ja juuri,kun saamme asiamme kuntoon,
niin joudumme,me toisistamme eroon.
Olet niin lähellä,mutta silti niin kaukana,
Voi kunpa olisit,täällä minun mukana.
Ikäväni vain isommaksi kasvaa,
tarvitsen jo haavoihini rasvaa.
Pääsetköhän pois enää sieltä?
Käänny rakas takaisin pahuuden tieltä.

Selite: 
On niin sekavat tunteet,kun ei voi uskoa vieläkään mitä on tapahtunut.Toivottavasti rakas pääset takaisin meidän luoksemme.Ikävä on niin hirveä ettei kukaan voi uskoa.Rakastan sinua aina.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot