KASVUN PAIKKA

Runoilija Lotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taide muotoutuu käsissäni ymmärtäen minua.
 

Mittasin sentti sentiltä,
mutta en löytänyt tilaa sydämelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oivaltava
hieno runo

Pienensuuri, Hieno runonen.

Hieno!

Tulitikkumaista taidetta, jossa lumoa, kuin sadalla sateenkaarella. :)

Tarkkana olla pitää.

oivaltava
hieno runo

Pienensuuri, Hieno runonen.

Hieno!

Tulitikkumaista taidetta, jossa lumoa, kuin sadalla sateenkaarella. :)

Tarkkana olla pitää.

 

Käyttäjän kaikki runot