illan tullen

Runoilija zarica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinkku mutsi ! Jolla kai sydämmen sirpaleet vielä kokonaan kokoamatta ! Mutta aika auttaa, joka päivä yksi siru löytyy ja liimaan sen paikalleen..
 

Nojaan kosteaan seinään.
tunnen sen kylmän pinnan
ihollani.
en palele..
Vettä sataa,
kasvoni kastuvat.

Hymy hiipii kasvoilleni,
muistelen menneitä
uskoinko silloin
että vielä hymyilen..

silloin mun sydämmeni vuosi
verta.
Huuleni toisteli nimeäsi..

Yö tuskaiset valvoin,
aamulla toivoin'etten
olisi heränyt..

Siitä on jo aikaa,
elän taas.
uskon siis
uudelleen syntymiseen.

Taivaata sataa vettä,
annan sen kastella kasvoni,
nautin
koska tunnen sen..
elän siis..

Olen voittanut
niin paljon..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava toivoa antava runo.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot