Jouluntuli

Runoilija ~*dream*~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...meillä on silta, Rakkauden silta...
 

Takkatulen loisteessa,
toisen kainalossa,
on helppo unohtaa,
murheet ja kiireet

Tuli loimuaa kuvastaen,
sitä mitä me olemme

Välillä liekki roihuaa ilosta
joskus raivosta
Välillä se hiipuu suruksi
joskus yksinäisyydeksi.

Mutta kun siihen tuhkaan
joka melkein on sammumassa
puhaltaa rakkautta tai ystävyyttä,
voi nähdä miten roihu taas saa elonsa ja
Sydämiin tulee lämpö ja rakkaus

Tässä takkatulen ääressä
Sinun kainalossa
on se Joulun ja tulen taika.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot