Isän iltasatu

Runoilija ~*dream*~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...meillä on silta, Rakkauden silta...
 

Kosketuksesi oli mitä kaipasin,
koko lapsuuden

Toivon koko sydämellä,
että se olisi kestänyt kauemmin

Kuitenkin olen kiitollinen kaikesta

Ikäväni ei riitä kuvaamaan muuta
kuin avaruutta ja se ei riitä siihen
mitä teit minulle

Tiesithän iskä,

joskus minun vastaus on:
"mä sain maailman ihanimman iskän"

Ja se tarkoittaa sinua

Nyt minun on aika lukee vuorostani iltasatu
ja saat nukahtaa rauhassa
kauniinpaa uneen

Lepää rauhassa, isä

Selite: 
tämä on kirjoitettu jo 22.04.09 en tiiä, miksei oo täällä. tää on omistettu rakkaalla Matille, joka oli kuin isä mulle. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

<3 <3 <3 Suosikkeihin <3 <3 <3

 

Käyttäjän kaikki runot