Toinen koti

Runoilija ~*dream*~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...meillä on silta, Rakkauden silta...
 

On tämä se hetkl,
aika,
Se huutaa taas
sydäntäsi viehkeää

Jokainen sielunpalanen
murtuu sisälläni
Haavemaahan,
siihen omaani
syvään ja loputtomaan
Muuttolaatikot on jo sinne purettu
rastitettu "asuu toistaiseksi"
Kauniilla muistoilla sisustettu

On tämä se hetki,
aika
Ovi sulkeutuu perässäni
Sinä olet minun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan herkkää ja kaunista. Tekstiä suoraan sydämestä!

 

Käyttäjän kaikki runot