Kastepisara

Runoilija henkinen voittaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki näyttää siltä miltä näyttää, ja kaikki on sitä mitä on. Kannattaa muuten lukea tarinat!
 

Kastepisara
Kasvoi aamusumusta,
kiilteli aamuauringossa,
haihtui päivänpaisteessa
ja kuljettui muualle vain
ja kuljettui muualle vain

Se kastepisara
oli välittämistä, valoisuutta,
kyyneliä, katkeruutta,
nauramista, iloisuutta
ja kuljettui muualle vain
ja se kuljettui muualle vain

Ja se rakkaus
oli se pieni kastepisara,
joka kiilsi aamuauringossa,
haihtui päivänpaisteessa,
kulki pitkän matkan ilmassa,
tiivistyy jossakin muualla kai

tiivistyy jossakin muualla kai

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot