Valloitus

Runoilija Okkola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lempeys sinut valloittanut

sydämesi rakkaudella täyttänyt.

Kätesi samettiseksi silittänyt

halauksen halutkin kasvattanut.

Silmiisi pesänsä tehnyt

ihailevan ilmeen synnyttänyt.

Eksyneelle katseellesi

silmäni löytänyt.

Sanomaasi hellyyden lisännyt.

Unohtuneen sanan palauttanut ,

sanavarastoosi sanan "rakas" lisännyt.


Suudelmiisi suloutta seulonut.

Selite: 
muuttumileikkiä koko elämä......
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän mallitoimistoon, joka tällaista muuttumisleikkiä tarjoaisi, heti kiiruhtaisin!

Kuin rakkauden uutta Kalevalaa!Kiitos sanoistasi!

 

Käyttäjän kaikki runot