HAUTAUSMAA

Runoilija socrates

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kommentoi muitten tekstejä ellen tunne pakottavaa paloa. Kirjaudun harvoin mutta rakastun helposti loistaviin runoihin. Haluan lukea niitä, tehkää elämäni helpoksi.
 

Aamulla valkea huopa peitteli maan.
Nyt astelen läpi harson tummuvan,
tulitikkurasiaa taskussa tiukasti puristaen.

Katson tekstiä kiven huurtuneen
ja lumienkelin haudalle teen.
Kynttilät siipieni alle sijoitan
ja nielen palan kurkusta ahdistavan.

Liekkimeri leikkii vainajien muistolla.
Poskille sulavat hattarat,
jäävät nuolemaan kasvojani.
Kai kylmiä kyyneleitä omaisten,
ne on.

Tänne tekin
joskus tulette
rakkaitanne tapaamaan.

Selite: 
niin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Hautausmaat ovat täynnä elämää.
Hienoa ajatusta, pidin erityisesti kahdesta ensimmäisestä kappaleesta. Niissä on mielenkiintoista kerrontaa. :o)

 

Käyttäjän kaikki runot