Kuplivat rakkauden sirpaleet

Runoilija socrates

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kommentoi muitten tekstejä ellen tunne pakottavaa paloa. Kirjaudun harvoin mutta rakastun helposti loistaviin runoihin. Haluan lukea niitä, tehkää elämäni helpoksi.
 

Kauniiden sanojen sitomat lyhteet.
Toivot,
että se toisi meidät yhteen.

Luodin kestävät sanojen saappaat jalkaani laitan,
ja kannukseni jääräpäisesti maahan painan.

Sanat kun jäätyneitä ruusun terälehtiä,
sormet haavoilla, niitä sirpaleita siivoan.

Sukellat saippuaan tuoksuvaan,
toivot sammakon laulavan.
Ja suudelmaa sulavaa.

Vesi laskeutuu, vain vaahto ammeen pinnalle jää,
kuplien alta kuulet epävoisen äänen, kwalaaa.

Toivon värjäämät luomesi suljet,
suloisen kosketuksen huulillasi tunnet

Selite: 
Vaaleanpunaiset sanat tummanruskeassa päässä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot