Kolmesti kuolleet sanat

Runoilija ithriny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Forgiveness is not for sale, nor is the will to forget
 

En vain osaa olla
tässä maailmassa kuten kuuluisi.
Pitäisi koota yhdeksi
elämäni sekä pienet paperilaput
ennen kuin aika loppuu,
eikä jää enää ketään niitä selittämään.

Minun luomukseni,
eräpäivän ohittaneita jumalia.
Pitäisi kirjoittaa
ainoastaan niinä hetkinä,
kun luuta ja lihaa polttava tunne
huutaa sanoille totuuden pohjakaiun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot