tuivertaa

Runoilija ipe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 19.3.2024 13:30

Asuinpaikka: urjala
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.4.1963

tulisieluinen elämää nähnyt ajattelija olen. mulla vain aina ollut pakonomainen tarve purkaa itseäni sanojen kautta ulos. mun motto on että puolen litran pulloon ei mahdu litra vettä.. tulkitkoon kukin miten haluaa.
 
asiat aina muuttuvat, muuttavat muotoaan,

ajatukset vaihtuvat



tiedostamatta, onni ja autuusko,

alati auringonpaiste, vaiko suru ja

ikuinen murheenpeikko



pilvetkään eivät pysy paikallaan,

vaikka mahtavia ovatkin, ajatusteniko

pitäisi..



tuulen suuntaa pilvet eivät kerro.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi ihana runo, tartuin jokaiseen lauseeseen, annoin tuulesi viedä, hienoa tekstiä

tämä on hyvä :)

Kerrassaan upee!

Upea, elämänkannalta realistinen teos...tykkäsin...ja kiitos arvioinnista...

Niin se välillä tuivertaa
sieluun ja sydämeen.

Herkkä ja kaunis...

Hienoa tekstiä, syvällistä pohdintaa ja pilvet vain kulkevat...

Joskus voi pilviverho ihan päiväkausia yläpuolella viivähtää...
 

Käyttäjän kaikki runot