kevättäkö

Runoilija ipe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 19.3.2024 13:30

Asuinpaikka: urjala
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.4.1963

tulisieluinen elämää nähnyt ajattelija olen. mulla vain aina ollut pakonomainen tarve purkaa itseäni sanojen kautta ulos. mun motto on että puolen litran pulloon ei mahdu litra vettä.. tulkitkoon kukin miten haluaa.
 
onko siitä hyötyä että osaa enkelten

kanssa samat aakkoset, jos kukaan ei osaa 

lukea niitä..



kuin tyhjyyteen huutaisin tuskaani, kaiun

puuttuessa..



elämäni vastaamatta jääneet kysymykset

täyttäisivät koko rannan, saarelta katselisin 

yksinäisyyttäni..



saisinko opettaa aakkoset,

yhteisen kielen..



kuuntelisitko sitten,

ymmärtäisitkö..



kaksituhatta perhosta vatsassani ei

voi olla väärässä..



päästetään ne yhdessä vapaaksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täällä on kovasti kevättä rinnassa...runosi on mukavan erilainen...ups , jopas niitä perhosia on paljon, mahtuukos sinne enää yhtään hyvää ateriaa? Kiitos sanoistasi!

Kera rakkauden aakkosten on hyvä matkata keväässä.

Vokaalien huutaessa perhosten kieltä - konsonantit koputtelevat sydäntä.

Aivan ihanan herkkä runo, joka sai lukijankin höpsöttelemään sanoillaan.

Varsin mainio kuvaus "keväästä" vatsanpohjassa ja mielen sopukoissa!

onko siitä hyötyä että osaa enkelten
kanssa samat aakkoset, jos kukaan ei osaa
lukea niitä..

Runosi alku vei jalat alta. Koko runo on upeaa pohdintaa.

runoarkiston helmi

Jotain suurta on runossasi. Pidin paljon.

Hyvin kaunis ja koskettava on runosi.
ps.On siitä hyötyä... :)) Muita vastauksia elämässään joutuu kyllä hakemaan itse.

hienoa, varmaan tuollaisella määrällä vaikka mitä, olenhan itsekin ne maratonit juossut ja varmaan pari päivää ennen kisaa perhosia on ollut vähintään yhtä paljon, kevein mielin, ja tuo aakkosten opetteluhomma, sujuu kuin perhosen lento, todellakin, kaunista romanttista ja herkkää runoilusi

tää on hieno....loppu nosti hymyn silmiin asti

Venus ja Mars?
Loppu perhosineen parasta.

Lämpimät synttärihalit!

 

Käyttäjän kaikki runot