Ja sinusta tulee ehyt

Runoilija Villa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2003
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 11:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.2.1979

Kaunis kiitos kaikille teille, jotka olette viitsineet lukea runojani! Jokainen palaute lämmittää mieltä. Ja kiitos kaikille minua viikon runoilijaksi äänestäneille!
 
 

Sinä sateen piiskaama
surullinen ohra,
lepää vain siinä
niin korjaan sinut rakkaudella

ja annan sinulle uuden kodin.

Selite: 
Elonkorjuu lähestyy ja inspiroi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Edelliseen nyökyttäen. Tulisitpa taas vaikuttavien tekstiesi kanssa.

Ja tulisitpa sinä takaisin, taas lempeillä ja taitavilla runoillasi...
Jälleen kerran lämpimät syntymäpäiväonnittelut!

upean kaunis ja toiveikas runo. koskettava. tykkäsin kovasti.

kaunis ja rauhoittava Hyvää Syntymäpäivää..

Tämä rauhoittaa.

Hyvää Synttäriä.

Mielenkiintoinen ajatuskimppu.Lämpöä uhkuva.

Yleensä lakoontunut vilja päätyy rehuksi jos siksikään. Siksikin on hyvä moinen armeliaisuus EU-tehomaatalouden äärellä. *virn* Oikeasti kaunis rakkausruno!

Lohdullinen ja rakastava teksti. Pidän tässä kovin paljon siitä, että tämä hennosti vain kertoo toiselle, mitä pitää tehdä, ei kysele ei pohdiskele. Jo otsikosta lähtien päämäärä on selvä. Rakastaa toinen ehjäksi. Vau!!

Hyvin omaperäinen...
Hento tunnelma on saatu elämään...

Lyhyestä virsi kaunis. Istuu nimittäin tuo sanonta tähän kuin luunappi silmäkulman. Lyhyt, ja kaunis, ja kuin virsi. Ei uskonnolliselta kannalta, vaan lohduttajana. Tämä on todella hieno..

Minusta kaura voi olla jopa vähän surullisempikin vielä, sillä riippuu se tähkä, vaikka olisi oikein päinkin.

Kivastipa se elonkorjuu sinua inspiroi...

Miten tämän lempeys sattuukaan juuri nyt...
Sinä katsot sydämellä, huomaan.

=) synttäriä!

Alku oli oivallinen, kuten koko ajatuskin.
Tuo sateen piiskaama surullinen ohra soi kauniisti, lyriikkaa sanoisin? :)
Viimeistä lausetta saattaisin hippasen miettiä, mieleen tuli jopa että annan sinulle uuden muodon?Elämän?Tai sitten poistaisin otsikon ja laittaisin sen lauseen runoon? Loppuun kenties?

Lohdullisen kaunis teksti, joka on kuin välittämisen suudelma ohralle, pikkuruinen ja hento runo luonnon arvokkuudelle.
Kaunista.

niin kauniin eheyttävä tunnelma.
lupaus tulevasta..
kaunis, todella kaunis.
mutta kuinka korjatun ohran sitten käy?

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Villa Rakkaani 13.4.2005 26 Runo
Villa Ja niityn laidalla sinä 11.2.2005 13 Runo
Villa Joutsen 31.5.2005 18 Runo
Villa nimetön 6.4.2005 0 Runo
Villa Ja sinusta tulee ehyt 24.7.2005 17 Runo
Villa Lähtösi jälkeen 29.5.2005 12 Runo
Villa Nimetön 8.11.2008 14 Runo
Villa Kinuski 11.3.2005 16 Runo
Villa Ilman 12.5.2005 12 Runo
Villa Kaipaus 27.6.2005 15 Runo