Pysähdy

Runoilija Thanatos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2003
Viimeksi paikalla: 16.12.2019 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Elämässä tapahtuu hulluja asioita, niihin ei voi vaikuttaa. Tärkeintä on se miten reagoit, siihen voit aina vaikuttaa
 

On kummaa tämä elo ihmisen,
suoritamme suuren osan siitä lujaa juosten.

Tapahtumasta seuraavaan,kiireellä kuljetaan.
Välit pikakelataan, nopeasti unohdetaan.

Kuin matkallamme ei olisi muuta kuin alku ja loppu,muulla ei niin väliä.

Itse tahdon ainakin nauttia matkasta, seisahtua ja ihmetellä.
Turha tätä vähää on elää kiireellä.

Kesäinen sadekuuro, talvipakkaset.
Syksyn väriloisto ja kevään ensimmäiset lämpimät tuulet.

Ehkä kehityksessämme olemme jo liian pitkällä,
varmasti on elämämme liian hektistä.

Jos sinulla ja minulla ei ole aikaa enää pysähtyä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot