Turvassa

Runoilija Kalypson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen, joka haluaa keksii keinot. Ihminen, joka ei halua keksii selitykset.
 

Sen raikkauden rajattomaan määrään
tuoksun toistoon,
taukoamatta
sen tukahduttaa.
Toinen toistaan talloen.
Sitä kunnioita, sitten
sitä kavalla, sitä tuhoa.

Älä pehmitä, äläkä koveta, pysy lujana.
Tuhansien tuntien
tuomion jälkeen,
tuskan turvassa vaihda.
Ole viisas. Ole köyhä.
Tue tietäsi käsilläsi.
Pidä jalkasi.
Ota köysi,
sillä kiedot kyntesi terävöittämään vartaloasi.
Saat paljon tyhjää halvalla, turvassa.

Tuomiota tähdäten, älä vangitse.
Luonasi luonnotonta.
Täytä tarinasi tuhansilla kertomuksilla.
Valinnan vaikeuden voimattomuudesta.
Älä kiiruhda kaipaamasi luo.
Ei turvakaan auta kyynelillä.
Ei ikinä turvassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot