Enkelin kevättä

Runoilija Taratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 10:23

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Tavoitteellinen "runoleidi"
paperipainojen alla
rekrytointihaastattelujen väliajoilla
korporaatiokerroksissa.

Puhui pomoni usein
tiivistä tyttö tiivistä
ja minä vain selitin.

Matkustin monia vesiä
univelkaa ja asuntovelkaa
mieheni sopeutujan koloissa
mutkittelimme maasta toiseen.

Perhe perässä, kynä kädessä
haaveita ja päiväkirja 
kumpikin kesken.

Runosuonen löysin
muoviselta kirjainmatolta
iskin sanojen verivirtaa
oivalluksen ilokseni.

Eilen Singaporessa
välillä kotona
Kiinassa kirjoitan 
runokuvakirjaa. 
 

Taivas korkealla
suven sinisenä.

Kevään valloittava ote
flirttailua talven kanssa,
joka mielihyvin taipuu
hyväilyyn.

Odotan jännittyneenä
koska magnoliapuu
ikkunani alla
herättää kukkansa
kauniisti nupuissa nukkuvat.

Ennen pääsiäistä
virvoittelen laiskasti
onnellisen Enkelin taivaalta.

Selite: 
Kiitoksia OnnenEnkelille ja Turokyrölle, jotka minua muistivat, vaikken paljon ole sivullani ollut. Tämä runo heille.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska tämä, flirttailu kevään kanssa ja virvoittelu pääsiäisen alla.
Näkymisiin :)

kiitos itsellesi, oli hauska kuulla SINUSTA!

Kiva lukea taas runojasi. Viimeinen säkeistö puhuttelee ja virvoittelee.

 

Käyttäjän kaikki runot