Rakkaus

Runoilija paavali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2003
Viimeksi paikalla: 4.8.2020 18:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluita kaivataan. Ei kuitenkaan mitään asiattomia!
 

Rakastan Rakastan Rakastan, kykenen tuntemaan Rakkautta, jota ei kaikki ilmeisesti kykene tuntemaan, vaikka niin väittävät, olen saanut osakseni paljon rakkautta, ja lempeäkin, siksi ihmettelen, miksi joku ei kykene tuntemaan rakkautta, vaikka niin väittää ja valehtelee päin naamaa rakastavansa, vaikka hänen tunteet ovat pohjois-navan perukoilta jäätyneinä tänne saapuneet!

Selite: 
En voi muuta kuin ihmetellä, petollisia naisia
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus mokoma on melkoisen vaikeaselkoinen käsite.

Minulle ja puolisolleni rakkauden määriytelmä on LEHMÄ.

Ettei vain olisi oma lehmä ojassa.
 

Käyttäjän kaikki runot