Onnellinen

Runoilija paavali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2003
Viimeksi paikalla: 4.8.2020 18:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluita kaivataan. Ei kuitenkaan mitään asiattomia!
 

Jälleen yksi turha, juonitteleva ja pahan marttyyri on elämästäni poissa!

Hetken vain tuo harmitti, mutta kuinka onnekas olen, etten erehtynyt tuon pahan marttyyrin kanssa vihille, ja siten pilannut omaa elämääni kyseisen juonittelijan vuoksi.

Kiitos, kuitenkin kun kasvosi irvokkaat noin paljastit, vaik jo epäilys oli mielessäni.

Nyt taas voin jatkaa tervettä elämääni, kun tuo ilottomuuden ja katkeruuden kuningatar on elämästäni nyt tyystin poissa!

Selite: 
Parrrkano pitäköön pahansa. ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tervettä elämää... Ei se kyllä kauhean tervettä voi olla jos noin haukkuu. Täällä saa kyllä kirjoittaa tunteistaan.
 

Käyttäjän kaikki runot