Tunnustus suurelle Rakkaudelle !

Runoilija Hefaistos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut naimisissa 4 vuotta. Erosta toipunut, mutta silti heikko ja hauras niin kuin me kaikki.

2.12-03 enää ei niin heikko, mutta silti varovainen ja seuraa itseään.

Tietoinen oman elämän suunnasta, koska mennään sinne minne nokka osoittaa.

Valmis auttamaan muita, vaikka oma päivä olisi kuinka synkkä tahansa!
On opittava elämään itselleen oikealla tavalla .


 

Olen ollut kirjoittamatta pitkän tovin
Ja kulkenut etsien, kulkenut muille avoimin ovin löytääkseni oman elämäänikin suuremman rakkauden.

Etsintä ei ole ollut turhaa.
Olen valmis harkittuun sinkkuelämäni murhaan.

Tuomiota siitä tuskin saanen

tunnenhan tuomarin

Selite: 
Kesken ja vaiheessa Omistettu Avovaimolleni Merjalle !
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva ja kaunis jatkisruno. Odotan seuraavaa...

Musta on erittäin kaunista ja arvokasta omistaa pitkän tauon jälkeen runo suurelle rakkaudelle! Onnea teille!

ihanaa runoilua, juuri sydämeni oven runossani avoimeksi jätin, mutta kaunis tämä

 

Käyttäjän kaikki runot