En ole oikeutettu tuomitsemaan ketään !

Runoilija Hefaistos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut naimisissa 4 vuotta. Erosta toipunut, mutta silti heikko ja hauras niin kuin me kaikki.

2.12-03 enää ei niin heikko, mutta silti varovainen ja seuraa itseään.

Tietoinen oman elämän suunnasta, koska mennään sinne minne nokka osoittaa.

Valmis auttamaan muita, vaikka oma päivä olisi kuinka synkkä tahansa!
On opittava elämään itselleen oikealla tavalla .


 

Kuitenkin minun itse tulisi olla viisas ja nuhteeton ihminen ollakseni oikeutettu toimitsija. Ja tehtyä ei saa takaisin vaikka kuinka yrittäisi.
En kuitenkaan tarkoita, että olisin jatkanut samaa rataa, mitä olen varmaan joskus ollut. Ja tästä syystä varmaan voinkin tulevaisuudessa olla ihanne aviomies tai varmaan tulevaisuudessa aviomies ja hyvä ihminen.
Tämä kuitenkin jättää pois osan jota en saa olla eli " Hyvä rakastaja ! " koska se tuohoaa kuitenkin minusta tämän kimaltelevan ja kauniin ulkokuoren ja egon ihanne avomiehenä tai aviomiehenä ! jota tämä maailma minulta odottaa !

Maailma varmaan odottaa minulta paljon eriasiota, joita en tiedä tai osaa ennalta arvata. Ne minun on kuitenkin kohdattava kantapään kautta ja oppia. Osan niistä olen kohdannut ja sitä kautta tuhonnut paljon vehreästi kasvavaa parisuhdetta.

En kuitenkaan ole ollut itse kaikkeen syyllinen, vaan syyllinen on ollut tämä maailma, joka on tarjonnut minulle pakotien pois tästä kauniista ei realistisesta rakkauselämästä. Kuitenkin tämä elämä on sisältänyt vain riitoja, joita tämä vehreä parisuhde ei tarvitse lannoitukseksi, koska se kuihtuu ja toinen näistä parisuhteen puista kuihtuu ja ei voi enää koskaan jatkaa kasvamista.

Tämä kaikki on kuitenkin rakennettava uudestaan ja arkkitehtina olen vain minä, joka saa suunnitella omanlaisen maailman. Tämä kuitenkin vie paljon aikaa ja sen hintaa ei tule katsoa jälkeen päin, koska maailman rahat tai vaikutusvalta eivät riittäisi tämän edessä.
Joten kivinen tie on vain kuljettava ja raivattava ne kivet edeltä ja laitettava kivien tilalle kauniita puita ja kukkia, jotaka jatkavat kasvamista sinun jälkeesi muistuttaen, että sinä olet ollut tämän tien kulkija. Tien lopussa kuitenkin alkaa iso risteys, jonka edessä saat valita.

Selite: 
Tee valinta oikein !
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot