On kevät

Runoilija keiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tässä ja nyt.
 

On kevät,
aurinko säteilee
puiden takaa.
mielten kevät.

Iloitsen jokaisesta hymystä,
linnunlaulusta enkeleistäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno keväinen runo.

Niinpä yhteisellä retkellämme ilta-aurinko loi säteitään ja kuusikossa punarinta lauloi.

 

Käyttäjän kaikki runot