Turta

Runoilija Amarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2003
Viimeksi paikalla: 14.10.2020 17:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Cos no matter what I say
No matter what I do
I can't change what happened
 
 

Olen kadottanut kykyni
olla hetkessä onnellinen

Kurotan kokoajan pidemmälle
ilman maata jalkojen alla

Halu pois painaa rintaa,
mutta edes toisella puolella maailmaa
en ole piilossa itseltäni

Olen turta ja väsynyt,
haluan nukkua tuhat vuotta
ja herätä siihen,
kun on aika mennä siihen kotiin,
jossa en ole koskaan asunut

Haluan jättää sinutkin taakseni
En vain uskalla sanoa sitä ääneen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne..

 

Käyttäjän kaikki runot