Vihreän valon odotuksesta

Runoilija Amarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2003
Viimeksi paikalla: 14.10.2020 17:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Cos no matter what I say
No matter what I do
I can't change what happened
 
 


Kaikkien näiden vuosien jälkeen
hän oli yhä minussa
ja vain yhdestä katseesta,
herätti kaiken henkiin.
Ja viidessä päivässä
kadotin itseni kokonaan.

Aina tänään pimeässä mietin,
joko valo löytää minut huomenna.
Hiljaisuudessa kuuntelen
kuiskaako hän jossain nimeäni.
Ja minä odotan sitä tilaisuutta
jolloin voin jättää kaiken ja lähteä.

Tiedän minne suuntaan on mentävä,
mutta kahleet lukitsevat minut tänne.
Ja vaikka itse malttamattomana jaksan odottaa,
pelkään sitä päivää kun
hän kertoo löytäneensä jonkun toisen.

Selite: 
A debt to my lover gone to hide on the hills ... Cruel is the sound Last breath for the lovers
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot