Hiljainen.

Runoilija Amarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2003
Viimeksi paikalla: 14.10.2020 17:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Cos no matter what I say
No matter what I do
I can't change what happened
 
 

Olen tehnyt monta asiaa väärin,
monta suurta virhettä,
ja hetkittäin haluan katua,
sanoja jotka kirjoitin vuosi sitten.

Olet minulle hyvä,
parempi kuin kukaan koskaan
ja tiedän, että teimme oikein
kun kuljimme hitaasti samaa polkua.

Joka päivä yllätyn,
kun sinun polkusi ei haaraudu
kauemmaksi omastani.
Pidä minusta kiinni,
niin kauan kuin tuntuu oikealta,
minä en enää juokse karkuun.

Olen aina osannut puhua,
harvinaista on,
että kanssasi hiljaisuuskin
on täynnä tunnetta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo.

Erittäin hyvä runo, jossa epävarmuus ja varmuus käyvät dialogia.

ps. Kiva nähdä, että "vanhojakin" on vielä läsnä :)

Viimeinen säkeistö on aivan ihana! Tässä runossa on rauhallinen ja luottavainen tunnelma. Onnellinen.

Hieno.

Kaunis tunnelma, joka syvenee loppua kohti. Pidän! :)

 

Käyttäjän kaikki runot