Kivun päivä

Runoilija Ciruela

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää nähnyt, syvästi tunteva
Ihmisen tytär ja miehelleen rakas


"My guilt is like my beauty - eternal..."
 
Selittämättömät ahdistukset.

Katsot itseäsi pelistä
ja näet vain tyhjää.
Tunnet sisälläsi suurta tuskaa
ja ympärilläsi et mitään.
Silmäsi itkevät
etkä tiedä miksi.

Olet autio, tyhjiö,
ja joku toinen hallitsee mieltäsi,
sydäntäsi.

Henki ei kulje,
sydän hidastuu,
vain kipu itse,
se yltyy.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja mahtava.

mielen valtaa tuska ja ahdistus on niinkuin oudossa tyhjiössä kelluisi.
Todella hyvin olet paketoinut sanasi runon muotoon.
Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot