Puhtaasti hyväksytty

Runoilija Ciruela

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää nähnyt, syvästi tunteva
Ihmisen tytär ja miehelleen rakas


"My guilt is like my beauty - eternal..."
 
Sinä,
hyväksynyt olet minut näin.

Olet luvannut olla lähellä,
pitää herkästä sielustani huolta.

Eikä minun edes tarvitse valehdella;
olla olevinani
ehjä...
Selite: 
kiitos sinulle
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun rakkaus on puhdasta niin se hyväksyy kaikkine puutteineen .....voi olla ihan oma itsensä.
Hieno ja kaunis runo<3

puhdas rakkaus kestää likaa ja tahroja. kaunis rakkauden ydin taivutettuna runoksi! =)

 

Käyttäjän kaikki runot