Olet tehnyt itsestäsi totuuden

Runoilija Ciruela

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää nähnyt, syvästi tunteva
Ihmisen tytär ja miehelleen rakas


"My guilt is like my beauty - eternal..."
 
Suutelit kyyneleeni pois
Teit pelkoni olemattomiksi

Missä olisinkaan ilman rakentamaasi satamaa
Eksyneenä maailman vesillä
Ilman purjeita, ilman airoja

Tuulessa ajauduin syliisi
Rantakallioihisi haaksirikkouduin

Niin kauniisti, sinä pidit minusta kiinni
Ja pidät edelleen
Tuulisella vuorenrinteellä

Kohotat sydämeni kohti auringonnousua
Selite: 
Tajunnanvirtaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä ovat todella kauniita ja herkkiä nämä runosi. Pidin niistä kaikista!

Kauniisti kirjoitat. Valoisasti. Rohkeasti tunteita kuvaten.

"Kohotat sydämeni kohti auringonnousua" on jotain käsittämättömän kaunista. Tää runo on vaan jotenki täydellinen.

Tässä on luottavaista turvallisuuden tunnetta.
..vie minut minne tahrot.. :)

kaunis, haikea, ihana muuta sanotttavaa en keksi.. "Missä olisinkaan ilman rakentamaasi satamaa
Eksyneenä maailman vesillä
Ilman purjeita, ilman airoja" tuo oli ihanin kohta.. pidin.. jatka runoilemistasi! <33

Tajunnan jirtaa tai toiveita, unelmia, todellisuutta. Tätähän me ihmiset kaipaamme. Luulemme löytävämme sen toisesta ihmisestä oman haaksirikkomme jälkeen. Kuitenkin jokainen meistä on lopulta se ainoa kallio, johon voimme turvata. Onnellisia he, joilla on ystävä tai läheinen viereisellä kalliolla.

 

Käyttäjän kaikki runot