Luminen maa

Runoilija DarkBlue

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2016
Viimeksi paikalla: 16.12.2023 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.7.1975

Aikaisemmin nimimerkillä DarkBlueWorld. Unohdin salasanani. :)
Kaikkea vanhaa verkossa, vanha blogikin.
Ajattelija, runoilija, syvällinen tyyppi.

En juo, en polta ja ainoa huumeeni vaniljajäätelön lisäksi on rakkaus elämään ja sen monimuotoisuuteen. 
 
 
tumma ilta vie ajatukset syksyyn
talvi piirtää railoja ikkunaan
lasi on polttava, kylmä
sen pintaan jää jälkiä
kun laitan siihen kämmeneni
ulkona aurinko painuu horisontin alle
näen varjoissa lintuja, mustia kuin yön silmät
tuuli piirtää varjoihin kuvia
hangessa valo välkehtii, viimeiset auringonsäteet
on joulukuun 6, eilisen päivän muistot, vuosienkin
unohtuvat ja jäljelle jää vain kohinaa

yritän kirjoittaa runoja, koota ajatuksia lyhteiksi
täällä on kylmä, laitan ikkunalle kynttilän
kylmää valoa, revontulien välkettä
syksyllä lähdit, oliko se syksyä .
en muista, menen nukkumaan
uneni eivät ole rauhallisia
mutta ne kuuluvat minulle
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tuosta lopusta
Uneni eivät ole rauhallisia, mutta ne kuuluvat minulle. 
Jotain omaa se on tärkeää tässä elämässä. 
Kiitos, tajunnanvirtaa. 
👍 😉 
Kerrassaan upeaa, nyt on muistelun aika.
Kiitti ☺️
Viimeiset pari riviä kolahti, ne on just hyvät, just tohon. 
Hieno runo.
Kiitos ☺️
 

Käyttäjän kaikki runot