Nimettömiä sanoja

Runoilija DarkBlue

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2016
Viimeksi paikalla: 16.12.2023 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.7.1975

Aikaisemmin nimimerkillä DarkBlueWorld. Unohdin salasanani. :)
Kaikkea vanhaa verkossa, vanha blogikin.
Ajattelija, runoilija, syvällinen tyyppi.

En juo, en polta ja ainoa huumeeni vaniljajäätelön lisäksi on rakkaus elämään ja sen monimuotoisuuteen. 
 
 

on yö
tuojotan aikaa, menneisyyteen
    näen miten jäljet heijastuvat 
                    öisen taivaan tähtiin
     kurkottavat korkeammalle
                                                      kynttilät ovat palaneet
ikkunalla valo karkaa ikiyöhön
                           tähdet tanssivat,leikkivät sielussani
 kilpailevat huomiosta
                   tänään en ole ...
  vain yö on ..

                      yksin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, runosi yön lukija voi tuntea hyvin.
 

Käyttäjän kaikki runot