pilkkikisat

Runoilija 7e2009a874d38e379ffb214886eeadb5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.4.2018 1:10

Asuinpaikka: 2af303f91aaff05659d3f3b21bfda4aa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se tuli tollisko touhuahmaan, ette pimplaahmaan ja joutuin
sattajärvelä syötethän toukkaa aaporrelle rohki hyästi.

No se mie kans innostuin ja menthin ette tiera lensi kummista.

ei muuta ko kympillä kortti, ja paukhauksen jäläkhin pimplaahman, kolome tiimaa ja aaporre ei nykässykhän

Se kuuli väyntollisko kunniansa ko kothin tulthin.
Kehtasi kortto eppäillä, ette miien ossaa pimlata, noo se on joutava väite joka ei piä alakuunkhaan kutihjaan...

Selite: 
Vävyn kanssa pilkkikisoissa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskasti kirjoitettu mukavasta harrastuksesta. Nyt saa kalastusta jatkaa muulla tavoin, kun jäät ovat lähteneet.
Hyvää syntymäpäivää.

Ihanan kutkuttavaa murretta:)
Onnea ja mukavaa synttäriä!

Kieli tässä hauskuuttaa! Ja muissakin teksteissäsi.

Net ouvva väylästäki jäät lähtehnee. Mie veikkasin yheksänele päiväle toukokuuta, mutta piehleen meni. Kohta kuiteski pääsemä haukia uistathaan, tiä vaikka jäkkäkoira amasis ahneuksishaan uistihmeen.

Totta, kieli tässä on mukava, mukaansa tempaava ja haastava. Jossain kohti joudun jopa arvuuttelemaan sisältöä vaan ei se haittaa. Juonen jyvästä saan kumminkin kiinni :)

Samaa sanoosin ku Mandellaki, jotta jokku sanat arvuuttelin mutta kyllä hyvin pysyyn silti raiteella. Ihanaa tämä/ki murre. Melekeen kuuloo sen äänehensä puhuttuna vaikka harvinaasta herkkuahan se sun murteen kuuleminen onki.

 

Käyttäjän kaikki runot