Rakkaalle...

Runoilija Nikole

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan vain sinua,sen tietää kaikki.
Miksen saa sua uskomaan,
vai onko sun ymmärrys rikki?

En ole syyllinen sun edelliseen elämään,
pahoillani olen että se saat sut epäilemään
ihmistä joka ei tuu sua pettämään.

Vain hyvää mä tahdon sulle,
vaikka paha olo tuliskin mulle.
Mun elämä on myös sun
jaatko omasi kanssa mun?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on vaikea luottaa, mutta toivottavasti luottamus kasvaa. Näin on ainakin hyvä uskoa. Hieno runo Z*

Joskus pahoin loukatun ihmisen on vaikea luottaa toiseen vaikka tämä olisikin vilpitömästi hyvää tarkoittava! Tunteellinen ja koskettava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot