04122006

Runoilija Nikole

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikset vain voi ymmärtää,
että kovin moni susta välittää...

En halua sua menettää
-sinun takiasi jaksan tätä elämää.

Muista se miettiessäsi
ja elämä polulla eksyessäsi..

Milloinkaan et ole yksin,
koetaan vaikeudet käsityksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämpimin sanoin osoitat tukeasi...

Kaunista j lohduttavaa tekstiä sanailet runossasi:-)

 

Käyttäjän kaikki runot