sinä vain

Runoilija Nikole

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

onnen löysin kun tapasin sun.

paljon pahaa kokenut olen mutta sait mut luottamaan taas rakkauden voimaan,
nyt saan käpertyä turvaisaan kainaloon -suojaan.

olen sun täysin ja kokonaan,
toivon ettei mikään saa tätä rakkautta muuttumaan.

tästä ikuisuuteen;sinä vain,omanain.

Selite: 
tuli vaan mieleen...ei tuo hirveän hyvä runo ole mutta totta kuitenkin joka sana...
Kategoria: 
 

Kommentit

No onhan tämä kyllä hieno <3

 

Käyttäjän kaikki runot