Tyhjyys.

Runoilija Nikole

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjää.
Kaikki on niin tyhjää.
Kadut kaupungin,huoneet kaksion.
Kaikki on vain tyhjää.
Niinkuin minäkin,täynnä surua
mutta kuitenkin niin tyhjä.

Ota suruni pois ja täytä minut.
Täytä lämmöllä ja rakkaudella.
Kanssasi en ole tyhjä.
Kiitos.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksin yksiössä olisi vielä pahempi. Seinät kaatuisi päälle...

Tyhjyys on olemassa täyttyäkseen joskus ja niin voivat toiveesikin täyttyä.

 

Käyttäjän kaikki runot