Kaipuu takaisin.

Runoilija Nikole

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun pelko,tuska ja avunpyynnöt..
Ei multa apua löytynyt.

Auttaa sua haluaisin,
ja menneen taikoa takaisin.

Mut onko liikaa kaikki muuttunut?
Mä olen lopen uupunut.

Ymmärrystä ja varmuutta itselleni tarvitsen,
jotta takaisin saan sen kaiken entisen.

Rakkaan ystäväisen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot