Nimetön

Runoilija c950c9523773be4d753dbb760e1bd2c7

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2005
Viimeksi paikalla: 28.8.2018 6:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos sinulle, joka vierailet sivullani. Kiitos, joka kommentoit!

 

Etsin todistajia
suljetuin silmin, minä
anelen sormenjälkiä iholleni.

Katsokaa kaikki!

Tämä rikos
ei vanhene koskaan.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

niin mikä sydämeen on merkitty
ei koskaan kuihdu

 

Käyttäjän kaikki runot