Nimetön

Runoilija c950c9523773be4d753dbb760e1bd2c7

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2005
Viimeksi paikalla: 28.8.2018 6:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos sinulle, joka vierailet sivullani. Kiitos, joka kommentoit!

 


Tämä suudelman makuinen kevät
nipistelee vielä.

Korvanlehtiä,
kaulaa,
vatsaa.

Olet yllätyksiä täynnä.

Tämä kevät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä nipistelee ja saa posket punaisiksi
pakkanen. Kevät-talvi häämöttää ja kyllä se sieltä kevätkin tulee...

ihana kevätruno

Arvaamaton tunnelma,
kuitenkin odotusta tulvillaan

Suloinen, niin valloittava!

Kaunis, hyvä runo

Aivan Ihana.

Kyllä nipistelee ja saa posket punaisiksi
pakkanen. Kevät-talvi häämöttää ja kyllä se sieltä kevätkin tulee...

ihana kevätruno

Arvaamaton tunnelma,
kuitenkin odotusta tulvillaan

Suloinen, niin valloittava!

Kaunis, hyvä runo

Aivan Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot