F5

Runoilija OscaOpocA

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2020 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huomaamaton matkamiesi, joka tähyilee iltaruskon aikaan kohti kaunista viivaa joka jättää auringolle jäähyväiset. Jäähyväiset aamuun saakka..
 
Ihminen on pyörremyrsky. Keskellä tyyneydessä, kätkettynä ympärillä pyörivää rojuun. Toinen voi lähestyä jos tuulet repii maata samalla voimalla. Yhdistyminen jättiläiseksi tapahtuu jos myrskyt asettelevat rojunsa kehälle tasavertaisesti, toistensa väleihin. Toisinaan salamoi rajusti ja sataa rakeita. Jättiläisen keskellä aurinko tuoksuu lämpöisellä iholla, ei ole kylmä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot